Интериорни Идеи за Банята

Нова философия за баните: бутикови колекции от Altamarea

Altamarea Boutique създаде уникална колекция от мебели за баня и аксесоари, които напълно ще ви оставят без дъх! Зашеметяваща селекция на контрастни обекти и декори, които могат да преобразят обикновенната баня в луксозен ретро будоар или елегантна среда залагаща на качеството и изтънчеността. От мраморни плотове, стилни рафтове, прекрасни огледала до златни аксесоари и елегантни шкафове, трябва да се стчетават хармонично - естетиката с функционалността.

50 релаксиращи скандинавски дизайна за баня

50 релаксиращи скандинавски дизайна за баня

Скандинавският интериор е спокоен, мирен и по-скоро отпускащ, така че този стил е идеален за интериор на баня, защото банята е мястото, където ние търсим малко почивка след дълъг и изморителен ден - с вана или горещ душ. Ние събрахме цял куп красиви скандинавските бани, минималистични, елегантни, стилни и с естествени нюанси. Традиционната цветова схема е черно и бяло разбира се, но сивото, синьо и няколко други цветни щрихи също присъстват. Това, което ще ви хареса в тези пространства са многото естествено дърво или камък, които носят топло усещане, както и зелени растения, които наистина превръщат банята в домашно SPA. Плочките за баня са във всякакви форми и цветове, в различни комбинации, присъздавайки цялостното настроение. Насладете се на снимките по-долу и се вдъхновете!

30 невероятни примера за красива коледна украса в банята

Коледа наближава с пълна сила, като останаха само няколко дни до началото на този съкровен семеен празник. Ние продължаваме да ви затрупваме с идеи за украса на вашият дом в коледно настроение, като днес ще ви покажем 30 примера за коледна украса в банята. Така ще си гарантирате празничното настоение да ви следва навсякъде където ходите из дома си. Банята определено е едно от най-често посещаваните помещения всеки ден, така че защо да не я украсите за Коледа? Ето и няколко примера, които могат да ви помогнат с тази задача:

33 страхотни външни джакузита с невероятни гледки, в които може да се потопите и релаксирате

33 страхотни външни джакузита с невероятни гледки, в които може да се потопите и релаксирате

Главното преимущество на външните джакузита е гледката, разбира се. Когато поставите вашето джакузи навън, трябва предварително да помислите за гледката, която ще имате, защото тя е важна, за да ви помогне да се отпуснете максимално добре. Примерите, които сме събрали за вас ще ви помогнат да направите правилния избор за джакузи и за радположението му. Имайте предвид, че избора на плочки около джакузито е също от изключителна важност, така че го обмислете добре. Това са, 33 невероятни примера, които ще ви вдъхновят за вашето джакузи на открито.

35 модерни и красиви вани, които перфектно ще паснат в банята ви

35 модерни и красиви вани, които перфектно ще паснат в банята ви

За да релаксиране максимално добре, вашата баня се нуждае, не само от приятни на цвят и вид плочки, но и от вана, в която да се потопите след тежкия работен ден. Ваната и усещането да сте в нея е един от начините да разпуснете тялото и мислите си. Избора на вана за вашата баня може да бъде труден, но за това сме ви събрали 35 модела вани, като може да харесате тези идеи и да ги осъществите във вашата баня.